Menu
Понеделник, 08 Януари 2018 12:42

Обърнал се бус затвори за час прохода „Рожен"

Публикувана от Прочетена 1620 пъти

Обърнал се на пътя бус временно затвори движението през прохода Рожен, научи Дарик. Информацията бе потвърдена и от дежурната част на Областното пътно управление, като уточниха, че при тях сигналът е постъпил малко след 11:00 ч. Очаква се най-късно до 13 часа нормалното движение да бъде възстановено.

Инцидент е станал по пътя Чепеларе-Смолян, през прохода „Рожен“, но в участъка на община Смолян, уточниха от пресцентъра на полицията.

И от двете страни има колеги на пътната полиция и регулират движението, обходният път е през Пампорово“, коментираха още от полицията. Според тях, ПТП – то е само с материални щети, без пострадали. По неизяснени засега причини бусът се е преобърнал на пътя. В момента екип на Гражданска защита пътува за мястото, за да отстрани товарния бус от пътните ленти.

На този етап движението в едната лента вече е възстановено.

Източник:dariknews.bg

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!