Menu
Вторник, 07 Ноември 2017 11:34

Областна администрация Смолян се отличи с най-точна стрелба

Публикувана от Прочетена 1125 пъти

Заместник-областният управител Андриян Петров, инж.Момчил Караиванов – директор АКРРДС и експертът Димитър Кузманов спечелиха първо място за Областна администрация Смолян в Турнира по стрелба с пистолет в чест на професионалния празник на полицията.

      В състезанието се включиха общо 9 отбора в двете категории за професионалисти (представители на МВР, МО, ДАНС, МП) и гости. Всеки от отборите бе представен от трима състезатели, като всеки от тях имаше право на по шест изстрела, произведени от пистолет „Макаров” – за професионалистите и малокалибрен пистолет – за гостите. Състезателите от всеки отбор стреляха едновременно в мишена на разстояние 25 метра, като времето за изпълнение не трябваше да надвишава 30 секунди. Отборът на Областна администрация се отличи с най-точна стрелба сред гостите, а сред професионалистите първото място завоюваха представителите от РПУ-Смолян.

 Състезанието се проведе на стрелбището на Дирекция на МВР – Смолян.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!