Областна администрация Враца организира Национален туристически поход по пътя на Ботевата чета „Козлодуй - Околчица“ - 2023 г.

Снимка: Връх Околчица
За поредна година Областна администрация - Враца организира една от най-мащабните туристически прояви, а именно Националния туристически поход по пътя на Ботевата чета „Козлодуй-Околчица“. Той ще се проведе в периода 27 май - 2 юни, а участниците в него ще преминат 120 километра от Козлодуйския бряг до историческия връх Околчица.
Всеки желаещ да се включи в туристическата инициатива и да извърви пътя на героичността и славата, може да го направи като изпрати заявка на електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или на адрес: гр. Враца 3000, бул. „Демокрация“ № 1, Областна администрация - Враца.

Заявки за участие на ученически групи следва да се подадат в срок до 28.04.2023 г., тъй като изхранването на учениците е за сметка на бюджета на Областна администрация - Враца и е предмет на обществена поръчка.  

За останалите групи и индивидуални участници срокът за заявки е до 15.05.2023 г.
Регламентът за провеждането и заявките за участие може да изтеглите от следния линк: https://vratsa.bg/bg/pages/nacionalen-turisticheski-pohod-po-patya-na-botevata-cheta.html
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре