Областният управител и заместниците му уважиха тържествата в Борино, Гела и Славейно

Областният управител и заместниците му уважиха тържествата в Борино, Гела и Славейно

      Областният управител Недялко Славов поздрави жителите на община Борино по случай празника, пожела им здраве, просперитет и много житейски радости.

     Той подчерта, че както през изминалите години, така и тази, правителството подкрепи общината за реализацията на важни общински инициативи. „Бихме се радвали тази подкрепа да се усети във всички населени места! И ще продължим по същия начин, защото хората в планината имат своите изисквания за хубави улици, площади, изискват качествени обществени услуги!”

     Славов отбеляза, че решението празникът на община Борино да се проведе през август е добро, тъй като много боринци от близо и далеч, както и много гости, са имали възможност да уважат събитието, съпътствано от богата програма и спортни мероприятия.

      Заместник-областният управител Андриян Петров беше официален гост на Илинденския събор и Гайдарското надсвирване в село Гела.    Заместник-областният управител Владимир Гърбелов уважи националните тържества, посветени на 115 години от Илинденско-преображенското въстание в с.Славейно. Те приветстваха гостите и организаторите от свое име и  от името на областния управител.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре