Menu
Понеделник, 06 Август 2018 12:39

Областният управител и заместниците му уважиха тържествата в Борино, Гела и Славейно

Публикувана от Прочетена 728 пъти
Областният управител и заместниците му уважиха тържествата в Борино, Гела и Славейно снимки: ОА Смолян

      Областният управител Недялко Славов поздрави жителите на община Борино по случай празника, пожела им здраве, просперитет и много житейски радости.

     Той подчерта, че както през изминалите години, така и тази, правителството подкрепи общината за реализацията на важни общински инициативи. „Бихме се радвали тази подкрепа да се усети във всички населени места! И ще продължим по същия начин, защото хората в планината имат своите изисквания за хубави улици, площади, изискват качествени обществени услуги!”

     Славов отбеляза, че решението празникът на община Борино да се проведе през август е добро, тъй като много боринци от близо и далеч, както и много гости, са имали възможност да уважат събитието, съпътствано от богата програма и спортни мероприятия.

      Заместник-областният управител Андриян Петров беше официален гост на Илинденския събор и Гайдарското надсвирване в село Гела.    Заместник-областният управител Владимир Гърбелов уважи националните тържества, посветени на 115 години от Илинденско-преображенското въстание в с.Славейно. Те приветстваха гостите и организаторите от свое име и  от името на областния управител.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!