Menu
Сряда, 15 Март 2017 16:57

Областният управител подкрепя Националната кампания „Великден за всеки” – „Дари празник на баба и дядо”

Написана от
Областният управител подкрепя Националната кампания „Великден за всеки” – „Дари празник на баба и дядо” снимка: Смолян днес!
В знак на съпричастност към възрастните хора в неравностойно положение, областният управител инж.Момчил Караиванов подкрепя Националната кампания „Великден за всеки” – „Дари празник на баба и дядо”, която се организира под патронажа на омбудсмана на Република България.
Всеки, който има желание и възможност, може да дари както парични средства, така и хранителни продукти, които ще бъдат раздадени от доброволци на възрастни хора в седмицата преди големия Християнски празник – Великден. Събраните парични средства ще бъдат раздадени по предварително уточнени поименни списъци, предоставени от НОИ, под формата на ваучери за храна на стойност от 20 лева.
Повече информация за Националната кампания „Великден за всеки” – „Дари празник на баба и дядо” може да откриете на сайта на омбудсмана (http://www.ombudsman.bg) и на сайта на Българския Червен кръст (http://www.redcross.bg).
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!