Петък, 05 Април 2019

Областният управител свиква първо заседание на РИК – Смолян в понеделник

Публикувана от
Областният управител свиква първо заседание на РИК – Смолян в понеделник
   

Областният управител Недялко Славов свиква първо заседание на Районна избирателна комисия в Двадесет и втори район – Смолянски в понеделник, на 08 април 2019 година, от 11:00 часа в зала 201 на Областна администрация Смолян.

    След като на консултациите, проведени от областния управител на 28 март 2019 година, политическите партии не постигнаха консенсус помежду си, с РЕШЕНИЕ № 63-ЕП от 04 април 2019 година Централна Избирателна Комисия назначи Районна избирателна комисия в Двадесет и втори район – Смолянски, за изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 26 май 2019 г.

   Съставът на РИК-Смолян се състои от 15 членове, както следва:

   ПРЕДСЕДАТЕЛ: Симеон Атанасов Велинов

   ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ: Иван Милков Гавазов

   ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ: Зоя Емилова Бенкова

   СЕКРЕТАР: Милена Красимирова Бундева

   ЧЛЕНОВЕ: Георги Тодоров Кисьов; Малинка Минчева Кордова; Софка Ясенова Иванова; Веселин Динков Грашев; Анастасия Манолева Караманолева-Пенева; Иван Михайлов Райков; Маргарита Георгиева Солакова; Стефка Дафова Станкова; Шинка Андреева Щинкова; Слави Якимов Чаушев; Димитър Карамфилов Трендафилов

    Районната избирателна комисия встъпва в правомощията си на 6 април 2019 г.

Прочетена 1693 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!