Областният управител Захари Сираков бе официален гост на Празника на Рудозем

Областният управител Захари Сираков бе официален гост на Празника на Рудозем Областният управител Захари Сираков бе официален гост на Празника на Рудозем

Областният управител Захари Сираков поздрави жителите и гостите на град Рудозем по повод Празника на града и Деня на миньора. „Добивът на подземни богатства е отговорна и трудна професия. Вие сте свързали съдбата си с рудодобива, с извличането на блага от недрата на земята, блага, които дават живот на икономиката на страната и на нас самите!“, каза в приветствието си към тях областният управител Захари Сираков. Той отправи сърдечни пожелания към жителите на Рудозем да бъдат здрави, силни и единни.

Сред официалните гости на празника бяха евродепутата Илхан Кючук, народните представители от ДПС Хайри Садъков, Анджей Джандев, Байрам Байрам, Елван Гюркаш, Ипократис Камаридис - заместник-кмет на Ксанти, Амелия Зепу - ръководител проекти на културно - историческия хъб на   Европа ностра“ Атина, кметове на общините Баните, Борино, Мадан, Девин, Неделино, доц. д-р Андрей Кехайов, както и представители на държавни и образователни институции и ръководители на регионални структури.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре