Menu
Понеделник, 11 Юни 2018 09:26

Обмислят създаването на Синя зона в Смолян

Публикувана от Прочетена 985 пъти
Архитект Димитър Димов Архитект Димитър Димов

В Община Смолян се обмисля създаването на Синя зона. Проектът ще бъде предложен на вниманието на гражданите до няколко месеца. Вече са изготвени скици на местата, общинска собственост, които биха могли да станат платени паркинги. Това обяви главният архитект Димитър Димов. 

„Много хора вероятно ще бъдат недоволни, въпреки че когато отидем в Пловдив и София няма недеволство и си плащаме, където се налага.

Общината трябва да има приход от своите паркоместа”, заяви архитект Димов. Предстои на голям Експертен съвет да бъдат обсъдени вероятните места за Синя зона, след това проектът ще бъде предложен на обществено обсъждане.

Едва тогава ще бъде разгледан на заседание на Общинския съвет. На въпрос ще бъдат ли изградени нови паркинги в Смолян архитект Димов обясни, че общината няма свои собствени места, затова е трудно да се реализира строителството на нови паркоместа.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!