Menu
Четвъртък, 05 Април 2018 10:05

Обраха пощенската станция в доспатското село Барутин

Публикувана от Прочетена 1200 пъти

За времето от 17.20 ч. до 07.30 ч. в с. Барутин, общ. Доспат, от пощенска станция в с. Барутин чрез разбиване на входната врата и на врата от помещение на първия етаж е извършена кражба на метална каса с намиращите се в нея парична сума от 31лв. в монети, 6 броя печати на станцията, 4 броя ваучери за храна на БЧК за сумата от 20 лв. всеки и формуляри за пощенски записи на "Мъниграм".

Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група при РУ - Девин. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Извършват се оперативно-издирвателни и процесуално – следствени действия за разкриване на извършителя. Работата по случая продължава.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!