Menu
Петък, 07 Юли 2017 20:11

Обраха вещи за над 2 хиляди лева от бившата сграда на училището по “Автотранспорт” в Смолян

Написана от
Ученици в общообразователните и професионалните училища в област Смолян по години Ученици в общообразователните и професионалните училища в област Смолян по години снимка: Смолян днес!
На 06.07.2017 г. в РУ - Смолян е получена жалба от директора на училище, за това, че за времето от неустановен период до 10:30 ч. на 06.07.2017г. от бившата сграда на училището по "Автотранспорт" в гр. Смолян, ул. "Тракия", е извършена кражба на следните вещи: 18 патронници от брави, 3 дръжки от врати - трапец, метална решетка за врата, 3 метални решетки за шахти, 5 дръжки от метални каси, 2 ключалки от каса, 3 крана към горелки и медни тръбички към крановете, 3 броя редуцил-вентили за горелки, 16 медни бобини от колектори, 8 бронзови тела от сифони, 2 стартери, 2 генератори, 3 изход сигнализатори, всичко на стойност около 2200 лева. Проникнато е чрез счупване на стъклото на прозорец от северната страна на първия етаж и огъване на метална конструкция с оградна мрежа, предназначена за решетка. Местопроизшествието е запазено и посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ - Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!