ОБРЪЩЕНИЕ към жителите на Смолянска област

Д-р Даниела Дариткова, водач на листата за кандидат-депутати от ПП ГЕРБ
Обръщам се към всички вас с благодарност, че ни приехте през тази предизборна кампания, че изслушахте това, което искахме да ви кажем. Посетихме много населени места. За жалост времето не стигна да отидем навсякъде. Но както и досега ние ще бъдем близо до вас, ще организираме приемни, ще ви изслушваме и ще търсим решение на проблемите ви. Може да разчитате на нас и винаги ще сте добре приети, както в офисите на ПП ГЕРБ, така и в Народното събрание.
Ние сме демократи не само, защото представляваме партия „Граждани за европейско развитие на България“, а по убеждения и по поведение. Не делим хората по произход и вероизповедание. Кой за кого е гласувал няма значение. Вотът е таен и така трябва да бъде. И преди, и след изборите ние сме чеда на България, чеда на Родопите. Ще се подкрепяме в трудностите. Ще споделяме радостите от добрите постижения. Така, както е било от векове, преди нас да ни има.
Никой на този свят не е безгрешен. Ние също. Затова ни казвайте, когато грешим. С нас може да си го позволите, защото демократите сме открити хора.
Никой на този свят не се е родил научен. Ние досега много научихме. А има още толкова много уроци и цели за постигане. Често се учим от грешките си. Но в досегашното ни управление сме доказали, че се вслушваме в народния глас. Въпреки, че печелим за осми път избори в България, не се възгордяхме. Ние сме част от народа, който ни се довери и ни излъчи да отстояваме неговите искания.
Начертали сме един път за България, който да ни доближи до нивото на развитите европейски страни. Пътят не е гладък и лесен. Той е неравен и криволичещ, но е правилен. Сигурни сме в това, защото сме избрали най-добрия ориентир, който да следваме. По-напредналите ни подкрепят, защото знаят, че водим държавата в правилната посока.   
Затова ви призовавам: Тръгнете с нас по пътя на успеха! Доверете ни се както Европа ни се довери! България има всичко, за да е просперираща страна. От нас зависи бъдещето й!
Гласувайте с бюлетина №9 за стабилна България. Време е.
 
Д-р Даниела Дариткова, водач в листата на ПП ГЕРБ - Смолян
 
Пресцентър ГЕРБ - Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре