Menu
Понеделник, 13 Май 2019 19:11

Община Чепеларе организира Благотворителен бал на спортиста

Публикувана от Прочетена 1104 пъти
Община Чепеларе Ви кани на Благотворителен бал на спортиста, за да се срещнете с най-изявените ни спортисти, сред които Екатерина Дафовска, Радослав Янков, Антон Синапов, Димитър Герджиков, Стоян Андреев, както и с младите надежди на Чепеларе и техните треньори.

За да присъствате е необходимо да закупите покана на цена 20 лв. /10 лв. – благотворителност, 10 лв. – куверт/. Покани могат да бъдат закупени от Туристически информационен център – Чепеларе, от стая № 10 в сградата на Община Чепеларе или на място преди събитието.

По време на събитието ще може да участвате в томбола, като закупите билети на стойност 5 лв. Ще имате възможността да спечелите някоя от големите и атрактивни награди, които са осигурени изцяло от дарители.

Събраните парични средства от даренията и томболата са за подпомагане на спортните клубове, занимаващи се с активна спортна дейност на територията на Община Чепеларе.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!