Община Девин отличи 21 юбиляра на традиционната празнична среща с пенсионираните учители и дейци на културата

.
21 юбиляра бяха наградени с грамоти от кмета на Община Девин Здравко Иванов на празнична среща с пенсионираните учители и дейци на културата. Събитието организирано от Община Девин в навечерието на 24 май в Ресторант - барбекю „Българско село“, на СПА хотел Девин.
 
Всички гости бяха приветствани от градоначалника на Девин.
 
“Уважаеми учители и културни дейци,
 
Радвам се, че за поредна година, в навечерието на 24-ти май, Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост имам възможността да изкажа нужната почит към Вас, хората отдали се на образованието и културата. Хората, които са в сърцата на своите ученици и дали на всеки един от частица от себе си. Сигурен съм, че в ден като този, всеки от Вас се връща назад в спомените си, за класната стая, учениците, трепетите за първия учебен ден и сълзите за довиждане с тях. Убеден съм, че продължавате да живеете с обич и привързаност към каузата и идеята.Пожелавам Ви преди всичко много здраве и още дълги години да празнуваме заедно един от най-българските празници! Благодаря Ви, мили учители и културни дейци!”, каза в словото си Иванов.
 
Специално за мероприятието превърнало се в традиция бе подготвена и празнична програма, като в нея участваха представители на Общински детски комплекс - Девин и възпитаници на СУ “Христо Ботев” - Девин.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре