Menu
Понеделник, 17 Април 2017 10:14

Община Доспат организира и проведе великденско почистване

Написана от
Община Доспат организира и проведе великденско почистване снимка: община Доспат
Великденско пролетно почистване организира и проведе Община Доспат. Инициативата е на отдела "Стопански дейности и екология". Очакват се голям брой туристи в навечерието на Великден и от Общината смятат, че градът трябва да е приветлив и чист.
"Над 60 служители от Общинска администрация - Доспат и Общинското предприятие "Озеленяване, благоустройство и чистота" се включиха в почистването на язовир "Доспат", каза Красимир Горов, началник на отдела по екология.
Сервитута на пътя до Чинлий и крайбрежната алея под Пожарната до местността "Келебека", крайбрежната ивица от язовирната стена до местността "Кървав дол", района на Екокъмпинга и СО МАТ са териториите, почистени днес. Отстранени са и редица нерегламентирани сметища.
А на 20-ти април екоинициативите ще продължат, когато ще се включат детските градини и училищата в община Доспат, съобщиха от Общината.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!