Menu
Четвъртък, 12 Април 2018 10:21

Община Мадан отново стана домакин на Областното първенство по хандбал

Публикувана от Прочетена 1658 пъти

Община Мадан за поредна година стана домакин на Областното първенство по хандбал от Ученически спортни игри. В Спортния комплекс – Мадан бяха изиграни две срещи: VIII-X клас юноши между отборите на СУ „Отец Паисий” гр.Мадан и СУ „Св.св.Кирил и Методий” гр.Смолян и XI-XII клас юноши между отборите на СУ „Св.св.Кирил и Методий” гр.Смолян и СУ „Св.св.Кирил и Методий” гр.Неделино.

Отборът на СУ „Отец Паисий” гр.Мадан заслужено извоюва първото място в категория VIII-X клас юноши и ще представи общината и областта на зоналните състезания. Гостите от Неделино спечелиха срещата във възрастова група XI-XII клас.
Христо Богомилов – представител на Българската асоциация спорт за учащи за Област Смолян изказа благодарност към Община Мадан за предоставената спортна база и добри условия за провеждането на състезанието.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!