Menu
Четвъртък, 12 Април 2018 10:21

Община Мадан отново стана домакин на Областното първенство по хандбал

Написана от

Община Мадан за поредна година стана домакин на Областното първенство по хандбал от Ученически спортни игри. В Спортния комплекс – Мадан бяха изиграни две срещи: VIII-X клас юноши между отборите на СУ „Отец Паисий” гр.Мадан и СУ „Св.св.Кирил и Методий” гр.Смолян и XI-XII клас юноши между отборите на СУ „Св.св.Кирил и Методий” гр.Смолян и СУ „Св.св.Кирил и Методий” гр.Неделино.

Отборът на СУ „Отец Паисий” гр.Мадан заслужено извоюва първото място в категория VIII-X клас юноши и ще представи общината и областта на зоналните състезания. Гостите от Неделино спечелиха срещата във възрастова група XI-XII клас.
Христо Богомилов – представител на Българската асоциация спорт за учащи за Област Смолян изказа благодарност към Община Мадан за предоставената спортна база и добри условия за провеждането на състезанието.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!
Прочетена 1490 пъти

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!