Menu
Неделя, 09 Април 2017 15:15

Община Мадан стана домакин на областното първенство по хандбал

Написана от
Община Мадан стана домакин на областното първенство по хандбал снимка: община Мадан
В Спортния комплекс – Мадан се проведе Областното първенство по хандбал от Ученически спортни игри 2016/2017 г. Бяха изиграни две срещи / VIII-X клас и XI-XII юноши/ между отборите на СУ „Отец Паисий” гр.Мадан и СУ „Св.св.Кирил и Методий” гр.Неделино.
Победител в юношите VIII-X клас стана отборът на СУ „Отец Паисий” гр. Мадан, който със своята игра заслужено извоюва първото място. Гостите от Неделино спечелиха срещата във възрастова група XI-XII клас.
Победителите бяха наградени от г-н Богомилов – представител на Българската асоциация спорт за учащи за Област Смолян, който изказа благодарност към Община Мадан за предоставената спортна база и добри условия за провеждането на състезанието.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!