Menu
Неделя, 19 Ноември 2017 07:30

Община Смолян е домакин на Национален фестивал по бойни спортове за Купата на „Св. Архангел Михаил"

Публикувана от Прочетена 1106 пъти

Официалното откриване на състезанието ще е в неделя, 19 ноември, от 12.00 часа в Спортната зала, надпреварите започват в 9,30 ч. Входът е свободен 

 Смолян  е домакин на Национален фестивал по бойни спортове за Купата на „Св. Архангел Михаил". Надпреварите се провеждат 17,  18 и 19 ноември в Спортна зала „Величко Чолаков".  Мащабното спортно събитие е организирано от община Смолян, Спортен клуб "БУДОКА-България",

Българска федерация по полицейска лична защита /БФПЛЗ/ , Българска федерация "Джиджицу" и Българска карате федерация. Официалното откриване на състезанието ще е в неделя, 19 ноември, от 12.00 часа в Спортната зала. Очаква се да присъстват народни представители, министри, духовни лица и др. Атрактивните състезания ще стартират в неделя от 9:30 ч.  Умения на тепиха ще демонстрират 300 състезатели.

Стиловете са няколко. Карате по правилата на WKF, Джу-Джицу Файтинг, Полицейска лична защита, Дуо и Дуо шоу по правилата на IJJF.

Днес се проведе  национален „БУДО” семинар с участието на 100 човека от клубовете по бойни изкуства в страната.

Всеки желаещ, може да наблюдава битките от трибуните на залата, входът е свободен. 

Пресцентър на община Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!