Menu
Четвъртък, 06 Април 2017 16:29

Община Смолян обяви процедура по възлагане на обществена поръчка за ремонт и рехабилитация на улици и надлези за над 3 млн.лв.

Написана от

Община Смолян обяви процедура по възлагане на обществена поръчка за ремонт и рехабилитация на улици и надлези за подобряване на градската среда на град Смолян по обособени шест позиции.

Първата е „Рехабилитация и ремонт на надлез над бул. „България“ /от МБАЛ „д-р Братан Шукеров“ до „ЛИДЛ“/ .

Втората е „Рехабилитация и ремонт на надлез над бул. „България“ /от Община Смолян до х-л „Смолян“/ . Останалите четири позиции са за реконструкция на улиците „Беклийца”, „Евридика”, „Зорница” и „Спортна”.

Прогнозната стойност на обектите, които ще се ремонтират и рехабилитират е в размер на 300737 лв. без ДДС.


Финансирането е осигурено по Оперативна програма „Региони в растеж“, проект „Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие”.

Предложенията ще се отварят на 11 май т.г.

Подробности на: http://www.smolyan.bg/bg/menu/content/1934

Пресцентър на община Смолян


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!