Menu
Вторник, 17 Октомври 2017 18:24

Община Смолян организира Лекоатлетическа щафета и Шосеен пробег, посветени на Освобождението на Родопите

Публикувана от Прочетена 1104 пъти

Две спортни събития организира по традиция община Смолян, посветени на Освобождението на Родопите и Празника на Смолян. Това са Лекоатлетическата щафета и Шосейният пробег по част от маршрута на славните герои на полк.Серафимов. Стартът на Лекоатлетическата щафета ще бъде даден на 18 октомври, сряда, в 14.00 часа на площад „България”. Финалът ще бъде на площад „Свобода”. В нея участват ученици от всички смолянски училища.

Тази година Шосейният пробег в чест на 105 години от Освобождението на Родопите ще се проведе на 21 октомври, събота, когато са кулминацията на тържествата. Стартът ще бъде даден в 9.00 часа от паметника на връх Средногорец , а финалът е на паметника на Полк.Владимир Серафимов в Смолян. На същото място от 17.00 часа ще бъдат наградени и победителите в спортната надпревара.

Пресцентър на община Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!