Menu
Четвъртък, 18 Януари 2018 11:47

Община Смолян предупреждава гражданите днес между 12 и 14.00 часа да не излизат извън домовете си

Публикувана от Прочетена 2700 пъти

Община Смолян предупреждава гражданите днес между 12 и 14.00 часа да не излизат извън домовете си, защото се очаква порива на вятъра да е най-силен, 65 км в час. Директорите на учебните заведения са предупредени да не пускат децата навън.  Без ток са  Турян, Станевска махала, Река, Требище, цялото Арденско корито, Момчиловци, Соколовци и Тикале, Търън. Затворени за движение са пътищата за  Мугла, Турян, Габрица и Левочево. В някои населени  места и клетките за мобилни телефони не функционират и е трудна връзката с кметовете.

Където е безопасно и  възможно се провеждат спасителни и неотложни аварийно-възстановителни работи.Има много повредени покриви.  Изкоренените  дърветата са затворили пътищата.

Кризисния щаб в община Смолян работи на непрекъснат режим. Доброволците от община Смолян са на терен.

Пресцентър на община Смолян 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!