Menu
Петък, 06 Януари 2017 18:02

Община Смолян се обръща с призив към гражданите да преместят паркираните коли от пътната и уличната мрежа, защото се възпрепятства работата на снегопочистващата техника

Написана от
Прочетена 1221 пъти
Община Смолян се обръща с призив към гражданите да преместят паркираните коли  от пътната и уличната мрежа, защото се възпрепятства работата на снегопочистващата техника снимка: Смолян днес!

Община Смолян се обръща с призив към гражданите да преместят паркираните моторни превозни средства от пътната и уличната мрежа, защото се възпрепятства работата на снегопочистващата техника.

Съгласно заповед на кмета Николай Мелемов ръководителите на държавни и общински ведомства, фирми, собственици и наематели на търговски обекти трябва да почистват от снега прилежащите тротоари, подходи към сградите, пешеходни зони, стълбища и площадки. Почистването да се извърши така, че да не се натрупва сняг в обсега на автобусните спирки, входове на гаражи и подходи към пешеходни пътеки. Гажданите и домоуправителите се задължават да организират почистването на прилежащите тротоари, стълбища и площадки около домовете и жилищните кооперации.

Пресцентър на община Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!