Menu
Вторник, 12 Септември 2017 15:25

Община Смолян се включва в кампанията "Да изчистим България заедно"

Написана от
Прочетена 812 пъти

Община Смолян за поредна година се присъединява към кампанията „Да изчистим България заедно” и призовава всички жители на общината да се включат в инициативата, за да стане градът още по-чист и по-уютен.

Денят за почистване е 16.09.2017г. /събота/ от  09:00 часа. Нека изчистим следните места: всички междублокови пространства; зелените площи;  речни корита; детски площадки; дворове на детски градини и училища; еко пътеки; природни забележителности; участъци от пътната мрежа и горски площи.

Всички желаещи могат да се включат в почистването на Смолян, като са осигурени безплатни чували и ръкавици. Те могат да се вземат от отдел „Опазване на околната среда и водите” , стая 441 в общинската администрация до 17.00 часа в петък, 15 септември. За повече подробности може да позвъните и не тел. 0301 / 67 696.  От община Смолян  ще бъде осигурена сметосъбираща техника за извозване на отпадъците, съобщиха от общината.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!