Menu
Четвъртък, 13 Юни 2019 19:32

Община Смолян ще финансира ФК „Родопа“ с 50 хил. лв.

Публикувана от Прочетена 2900 пъти
С 50 хил. лв. Община Смолян ще подпомогне ФК „Родопа“. Това обяви президентът на смолянския клуб Валентин Кюлхански. Той е бил поканен на разговор от кмета Николай Мелемов, който изразил готовност местната управа да подпомогне финансово ФК „Родопа“. Отделно от това Община Смолян подпомага футболния клуб като му предоставя отлични условия за подготовка. „Тази година сме нямали финансов проблем и това е благодарение на всички хора и фирми, които ни помагат, каза още Кюлхански.
 
Припомням, че ФK “Poдoпa"-Cмoлян e нoвият члeн нa ЮГOИЗTOЧHA "B” фyтбoлнa гpyпa, след като победи oтбopa нa “Чиpпaн” във финaлния мaч зa yчacтиe в Tpeтa лигa нa БФC. Сега следва почивка за футболистите, а на 27 юни започва подготовка им, като за целта ще се използват базите в Смолян. В началото на юли ще се състои една контрола с „Лудогорец Б“, след това ще играят и с „Берое Ю 19“. И двата отбора ще гостуват в Смолян. Относно селекцията президентът на ФК „Родопа“ – Смолян Валентин Кюлхански заяви, че ще се насочат към футболисти от региона, играли в нашия клуб. С някои от тях вече са водени разговори. Запитан за бъдещето на отбора президентът му заяви, цитирам: „Да не даваме гръмки обещания. Най-напред трябва да се стабилизираме финансово и игрово. Аз все пак се надявам да бъдем между първите отбори в класирането. Може би за тази година това ще бъде достатъчно“.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!