Menu
Вторник, 04 Юли 2017 17:28

Община Смолян уведомява, че ще се пръскат тревните площи срещу кърлежи и бълхи от 6 до 10 юли т.г.

Написана от

Община Смолян уведомява, че ще бъде извършена  обработка на тревните площи срещу  кърлежи и бълхи в централните части на града, междублоковите пространства, детските площадки и заведения за периода от 6 до 10 юли т.г.  На обработените площи ще се поставят табели.

Родителите да се съобразяват и да не пускат децата да играят в детските площадки и тревните площи, които са третирани. Пчеларите също да предприемат необходимите мерки за предпазване на пчелните семейства. Пръскането на тревните площи ще започне  на 6 юли и ще продължи до 10 юли т.г. В обработените площи за 24 часа се забранява да влизат хора и животни.

Тревните площи се обработват от Дезинфекционната станция в Смолян, с която администрацията има сключен договор, съобщиха от общината.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!