Menu
Петък, 25 Януари 2019 13:34

Община Златоград - СЪОБЩЕНИЕ

Публикувана от Прочетена 2382 пъти
Уважаеми съграждани,
 
Последните две денонощия, на територията на Община Златоград се изля над 90- литра на квадратен метър дъжд. Водите в Язовир Златоград са на 12 см над кота Преливник.
 
Предвид прогнозите за настъпващ средиземноморски циклон, който се очаква да премине над Златоград в късните следобедни часове, нивото на река Върбица и в нейните притоци ще се повиши.
 
Превантивно са почистени, от наноси, всички отводнителни шахти и дъждоприемни решетки, направена е дига от чували с пясък в ниските участъци на града и непрекъснато се следи нивото на водите в Язовир „Златоград”.
 
Обстановката към настоящия момент е спокойна! Общинският кризисен щаб към Община Златоград има готовност да реагира при усложняване на ситуацията. 
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!