Menu
Понеделник, 20 Август 2018 11:46

ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ЗАПРЕТНАХА РЪКАВИ И РЕМОНТИРАТ ФОНТАНИТЕ В ГРАД СМОЛЯН     

Публикувана от Прочетена 2719 пъти
ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ЗАПРЕТНАХА РЪКАВИ И РЕМОНТИРАТ ФОНТАНИТЕ В ГРАД СМОЛЯН      снимка: КРОС - Смолян

  В неделя общинските съветници от Коалиция за развитие на Община Смолян /КРОС/ запретнаха ръкави и започнаха да ремонтират фонтана пред ОД на МВР в града. С ремонтите дейностите се даде начало на кампанията на съветниците за цялостното реновиране със собствени сили и средства на запуснатите „шадравани”.

Инициативата идва в отговор на нарастващото недоволство на смолянчани , които   са възмутени от лошото състояние на фонтаните, намиращи се в различни точки на Смолян - стария център на града, пред ОД на МВР и кв.Устово.

  „Промяната в нашия град трябва да започне отнякъде. Защо да не започне от там, когато се разхождаме с нашите деца да ни бъде приятно и поне малко да имаме усещане, че сме в нормален град. Смятам, че Смолян го заслужава и ако няма пари или желание Общината да го направи, тогава ще го направим ние. Избрали сме и следващите локации за облагородяване, така че предстои още много работа”, заяви Анастас Караджов, общински съветник от Коалиция за развитие на Община Смолян.

  От 2015 г. oбщинcĸитe съветници от КРОС внacят като дapeниe възнaгpaждeниeто , което получават за участието си в заседанията на Общинския съвет. Специално учредена фондация разпределя средствата в подкрепа на различни обществени инициативи и социални кампании в Община Смолян.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!