Menu
Събота, 19 Май 2018 10:30

Общинските съветници от ГЕРБ-Смолян ще проведат приемна в село Соколовци

Написана от

Общинските съветници от  ГЕРБ-Смолян, Ангел Безергянов, Славка Каменова и Мариана Сивкова ще имат приемен ден в село Соколовци. Той ще се проведе от 18.30 часа на 22 май 2018 г. (вторник) в кметството.

Ангел Безергянов е член на две постоянни комисии – Комисията по териториално устройство, общинска собственост, екология, земеделие и гори и Комисията по законност, местно самоуправление, обществен ред и сигурност.

Славка Каменова е член на постоянната Комисия по териториално устройство, общинска собственост, екология, земеделие и гори.

Мариана Сивкова е член на две постоянни комисии-  Комисия по бюджет финанси и икономическо развитие и Комисията по здравеопазване и социални дейности, образование, култура, вероизповедания, младежта и спорта.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!
Прочетена 2161 пъти

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!