Menu
Неделя, 03 Декември 2017 12:31

Обстановката в Смолянска община продължава да е критична

Публикувана от Прочетена 5862 пъти

Затворени са пътищата към селата Стикъл, Киселчово и Мугла  

Обстановката в Смолянска община продължава да е критична  вследствие на проливните дъждове вече трето денонощие. Затворени са пътищата към селата Стикъл, Киселчово и Мугла  заради активизирали се свлачища. Техника разчиства и пътищата за Гела и Горово, които са частично  затворени. Няма жертви и бедстващи хора към момента.

Кметът Мелемов обикаля денонощно критичните участъци. Всички доброволци от община Смолян през нощта са изграждали диги около реките, които повишиха драстично нивата си. Кризисният щаб е разпределен по критичните места и дава информация постоянно.

Община Смолян призовава гражданите да подават сигнали на дежурния в общината на тел. 0301 6 76 25 при възникнали проблеми.

Заради бедственото положение в Смолян пристигна и зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов.  Той посочи, че Смолянска област е за пример за взаимодействието между институциите при кризисни ситуации, обяви кметът Николай Мелемов след среща с него.

Бедственото положение в община Смолян продължава да е в сила.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!