Menu
Понеделник, 17 Юли 2017 12:49

Обучиха 58 служители на “Арексим Инженериг” в оказване на първа долекарска помощ

Написана от

Част от социалната политика на „Арексим Инжeнеринг“ ЕАД е да провежда кампании, насочени към повишаване на здравната култура на служителите си и насърчаване на здравословния и активен начин на живот. Грижата за здравето и живота на служителите е основен приоритет в политиката и ценностите на компанията и дейностите продължават и през 2017 година.

В периода 11.07.2017 г. – 14.07.2017 г., се проведе обучение по "Първа долекарска помощ".Бяха обучени общо 58 служители от всички звена на компанията. Целта на обучението бе придобиване на знания и умения за своевременна реакция при злополуки и ситуации, застрашаващи живота и здравето на работещите.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!