Menu
Печат
Американска паста за зъби Glister 6 в 1 / Amway Home ! Усмихни се с Glister ! Пастата Glister на Amway Home съдържа патентованата от Acces Business Group почистваща съставка Sylodent silika, която ефективно противодейства на оцветяването по зъбите и ги почиства до блясък.
1. Премахва плаката.
2. Ефикасно се бори против увреждането на зъбите от кариеси.
3. Деликатно почиства.
4. Освежава дъха с ментовия си вкус.
5.Избелва зъбите. Освен това изчиства зъбите до блясък, без да уврежда емайла. Избелва ги, но не променя естествения им цвят. Премахва оцветяването, предизвикано от кафе, чай, никотин.
6.Спира кървенето на венците и намалява възможността за заболявания включително и развитието на парадонтоза. Употреба: Силно концентрираната формула и активното действие на пастата налагат употребата й в изключително минимални количества.

По грахово зърно на измиване, а за децата над 6 години по половин грахово зърно. При двукратна употреба на ден опаковката е достатъчна за 1 човек за 4 месеца.
Паста за зъби 50 гр. - 7 лв.
Паста за зъби 150 гр. – 15 лв.
Четка за зъби -7 лв.
Детска четка 6 лв.
Конец за зъби 11 лв.
Спрей за приятен свеж дъх - 11 лв.
Анти-бактериална Течност Концентрат 25 лв.

Продукт: http://megashop-bg.info/
Иванка Пенева
0899 942 557 http://megashop-bg.com
http://megashop-bg.info/
Разнообразни месечни промоции !

За контакти

Телефон:: 0899942557
Пощенски код:: 6000
Град/село:: Стара Загора
Община: Златоград
Уеб страница:: Посетете нашия уеб сайт
Имейл::
Свържете се с автора на обявата

Американска паста за зъби Glister 6 в 1 / Amway HomeАмериканска паста за зъби Glister 6 в 1 / Amway HomeАмериканска паста за зъби Glister 6 в 1 / Amway HomeАмериканска паста за зъби Glister 6 в 1 / Amway Home

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!