Menu
Вторник, 08 Май 2018 13:59

ОДМВР-Смолян се самосезира по случая с разпространения видео клип за рисково шофиране на пътя Чепеларе и Хвойна

Публикувана от Прочетена 1276 пъти

По повод разпространения в интернет и медиите видео клип за рисково шофиране на 07.05.2018г. около 10:20 часа на път II 86 в участъка между гр.Чепеларе и с.Хвойна, ръководството на ОДМВР-Смолян се самосезира и предприе необходимите мерки за установяване извършителя на нарушението. До настоящия момент е установено, че собственик и водач на лекия автомобил „Опел Инсигния“ е 66-годишен мъж от гр.София. Същият ще бъде призован да се яви в сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Смолян, където да обясни случилото се. За изясняване на фактите и обстоятелствата, сведения ще бъдат снети и от свидетелката, заснела видео клипа.

Обръщаме се към останалите участници в движението, в това число водачът на насрещно движещия се автомобил и тези, които са възприели факти, свързани с рисковото шофиране да се обадят на тел. 0301/ 35 521 и да съобщят телефон за връзка с тях. 

Благодарим за подадения сигнал и приканваме всички участници в движението, станали свидетели на нарушения на правилата за движение да сигнализират компетентните органи на тел.112 или в най-близкото управление на МВР.  

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!