Menu
Понеделник, 19 Юни 2017 17:16

Ограничава се движението в участък от Главната пътна комуникация на Смолян в кв. Устово

Написана от
Ограничава се движението в участък от Главната пътна комуникация на Смолян в кв. Устово снимка: община Смолян
Утре – 20 юни, от 7 до 15 часа, ще бъде ограничено движението по участък от Главната пътна комуникация на Смолян от кръговото кръстовище при Митницата в кв. „Устово“ до кръстовището с ул. „Тракия“ /в посока на производствена база „Ариете“/. Временната организация е за провеждане на учение на Единната спасителна система на Смолян в района на тунела.

По време на ограничението трафикът ще бъде пренасочен по обходен маршрут:

- път II-86 Соколовци - Смолян от км 104+904 /кръгово кръстовище при Митницата в кв. „Устово“/ до км 105+462 /кръстовище със светофарна уредба в кв. „Устово“/;
- път III-866 Смолян - Стойките от км 0+000 (кръстовище регулирано чрез светофарна уредба в кв. Устово) до км 2+200 (кръстовището за производствена база „Ариете“) и обратно.
 
ПРЕСЦЕНТЪР АПИ

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!