Menu
Понеделник, 27 Март 2017 13:46

Около 10 см нов сняг наваля в Пампорово, лифт картите поевтиняват

Написана от
Около 10 см нов сняг наваля в Пампорово, лифт картите поевтиняват снимка: Смолян днес!
Около 10 см нов сняг наваля в Пампорово, информират от Планинската спасителна служба. Условията за ски в курорта са отлични, всички писти и лифтови съоръжения работят. Ски сезонът в Пампорово- Мечи чал ще продължи до Великден според информация от "Пампорово" АД. Лифт картите от днес поевтиняват с 30 процента.

Ски сезонът ще бъде закрит на 17 април с празнична програма и третото издание на Stavri Invitational Pool Party. Снежното шоу в последния ден от сезона е съчетано със скиорски изпълнения над басейн с вода на пистата. В края на март и около Великденските празници, много от хотелиерите въвеждат и намаления на цените на нощувките.

Съгласно въведените от днес промоционални цени и намаления, дневната лифт карта в Пампорово - Мечи чал струва 39 лв. за възрастни и 25 лв. за деца от 7 до 12 ненавършени години. За скиорите и сноубордистите, предпочитащи да карат само в ски зона Мечи чал в Чепеларе, промоционалната дневна карта е 27 лв. за възрастни и 17 лв. за деца, преда БТА
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!