Menu
Сряда, 25 Октомври 2017 07:12

„Опасни” дървета и боклук грозят Пангаловата къща

Публикувана от Прочетена 1291 пъти
Пангаловата къща Пангаловата къща снимки: Сийка КЕТЕВА

Четири дървета са избуяли пред Пангаловата къща в смолянския квартал Райково. Те надминават по височина самата сграда, което създава усещането, че при силен вятър, дъжд или сняг могат да предизвикат инцидент. За съжаление никой не полага грижи за широколистните растения. Собствениците не се интересуват от имота, Община Смолян нехае, а граждани  казват, че това не е тяхна грижа.

Ничия грижа е и боклукът в съседство с емблематичната някога Пангалова къща. Институциите са поставили в близост до нея контейнери за смет, а край тях има разхвърляни дъски и треволяци. Въобще, грозна картина. Пишейки тези редове, си спомням думите на Катерина Робова: „ С какво заслужихме райковци да ни сполети това ужасно нещо!” Нека служителите от отдел „Екология” при Община Смолян да излязат от канцелариите, да се поразходят из града и да вземат мерки срещу това безобразие!

Сийка КЕТЕВА

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!