Menu
Събота, 03 Ноември 2018 06:36

От 20 до 50 лв. е нощувката в хотелите в Чепеларе през зимния сезон

Публикувана от Прочетена 835 пъти
От 20 до 50 лв. варират цените на нощувките в хотелите в Чепеларе през зимния сезон в зависимост от категорията и включените допълнителни услуги, информират от хотелиерското сдружение в града. Над 95% от местата в хотелите вече са резервирани за празничните дни около Коледа и Нова година.
 
Зимният туристически сезон се очаква да започне от 8 декември, но промени са възможни, съобразявайки се с метеорологичните условия и прогнозите за снеговалежи.
 
Чепеларе запазва позициите си като зимния курорт, насочен главно към българските туристи, коментират хотелиери.
 
Цените на нощувките не са увеличавани през последните години, съобразявайки се именно с българския пазар. От чуждестранните клиенти се очакват руски, гръцки, румънски, английски ваканционни групи.
 
Хотелите в града все още имат ограничен брой свободни места за Коледа и Нова година, а за студентския празник резервациите продължават, предаде БТА.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!