Menu
Вторник, 04 Юни 2019 19:23

От естрада до хард рок и обратно

Публикувана от Прочетена 1085 пъти
Рок концертите вече са традиция в смолянския квартал Устово. Рок група НИКС при читалище „Кирил Маджаров-1866”, която е единствена по рода си в региона, представи на своите почитатели популярни рок парчета на Дийп пърпъл, Пинк флойд, Джърни, Щурците, Диана експрес, LZ, Сигнал и др.
Рок репертоарът беше разнообразен от любими естрадни песни на Лили Иванова, а в емблематичната песен на Пинк флойд - „Още една тухла в стената” се включиха и децата от Детската куклено-театрална студия „Лудите маймуни”.

Заредената с положителни емоции публика с нетърпение очаква следващата изява на групата, която ще се състои на откритата сцена пред читалището през месец август.
 
Светла Гергьовска
организатор и участник в рок група НИКС
 
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!