От какви услуги може да се възползваме във фитнес център Marinela Health Club?

От какви услуги може да се възползваме във фитнес център Marinela Health Club?

Когато избирате подходяща зала за вашите тренировки, е добре да сте наясно с услугите, които тя предлага. Ако те ви устройват, е най-добре да се възползвате от специалните карти за фитнес, тъй като това ще ви излезе много по-евтино. По този начин си гарантирате редовни тренировки, като същевременно с това, няма да натоварвате твърде много месечния си бюджет, казват от Marinela Health Club.

Какви карти предлага фитнес център Marinela Health Club?

Фитнес център Marinela Health Club предлага разнообразни възможности за абонаментни карти, като това включва:

  • за фитнес – те могат да бъдат за месечно посещение или за годишно, като вторите включват и 2 часа платен престой на паркинга. Възможно е да се доплати и за еднократна тренировка с инструктор или за 10 тренировки, които могат да се разпределят за период от 2 месеца;
  • за басейн – можете да се възползвате и от абонамент за басейн, който включва 10 посещения. Цените варират според възрастта и нуждата от треньор, както и това дали предпочитате самостоятелно или групово занимание. Има опция и за годишна карта, с която получавате 2 часа платен престой на паркинга;
  • за спа – ако сте фенове на спа процедурите, то можете да се възползвате от месечна или годишна карта за този тип услуги;
  • комбинирани – между абонаментите могат да се правят различни комбинации, според вашите лични нужди. Възможностите отново са за месец или година, с по-бюджетна опция за неограничено трениране. Вариантът ВИП карта позволява ползването на пакет от всички услуги.

Закупуването на карта може да се окаже много добра идея, тъй като освен че ще ви излезе по-евтино, ще имате и допълнителна мотивация да посещавате залата. 

Услуги, предлагани от фитнес център Marinela Health Club

Във фитнес център Marinela Health Club ще откриете много услуги, от които можете да се възползвате с еднократно посещение или чрез закупуването на абонаментна карта за избран от вас период. Ето ги и тях:

  1. Разнообразни уреди – те са на разположение в зоната за упражнения. С тяхна помощ ще можете да тренирате всяка част на тялото си.
  2. Индивидуална тренировка с треньор – това е много важна услуга за хората, които не са ползвали фитнес досега. Треньорът ще ви научи как правилно да правите различните упражнения, без да се контузите.
  3. Басейн – определено добър избор за хората, които обичат водата и не са фенове на тежките натоварвания. Плуването оформя тялото, като едновременно с това намалява напрежението върху мускулите и ги предпазва от травми. То ангажира всички мускули, а същевременно изгаря голяма част от подкожните мазнини, предпазвайки ставите от износване. Това е най-забавният и приятен начин да свалите излишните килограми, без да се натоварвате твърде много. 
  4. СПА – добрата почивка след тежки упражнения е не по-малко важна от самото натоварване. Точно затова, посещенията в СПА-то са силно препоръчителни от много специалисти. Те ще помогнат на тялото и мускулите ви да се отпуснат и да се възстановят след тежка физическа активност. Чрез подобряване на циркулацията на кръвта ще предотвратите нежелани неприятни ефекти, като например мускулна треска, а в топлите бани и сауни ще можете да се освободите от натрупаните токсини в тялото.

Многобройните възможности, които този тренировъчен център предлага, позволяват всеки да намери подходящия за него начин, да се справи с излишните килограми. Това ще благоприятства и цялостното здраве, което е една от основните ползи на редовните тренировки. 

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре