Menu
Понеделник, 20 Май 2019 18:44

Отборът на Момчиловци е победител в областното състезание „Млад огнеборец“

Публикувана от Прочетена 2100 пъти
Отборът на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ с. Момчиловци е победител в провелото се на 17.05.2019 г., в РС ПБЗН Смолян областно състезание на Младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“.

В двора на районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – гр. Смолян на 17 май се проведе традиционно областно състезание на Младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“. Осем ученически отбора „Млад огнеборец“ от общините Смолян, Девин, Мадан, Златоград, Чепеларе, Доспат, Рудозем и Баните се включиха в оспорвана надпревара и премериха сила, бързина и умения.

Състезателите от отбора на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ с. Момчиловци се качиха на почетната стълбица с общ резултат 1011 точки. Този отбор на ще представлява смолянска област на ХХ националното състезание, което ще се проведе на 31.05-03.06.2019г в к.к. Албена.

На второ място се класира отборът на СУ „Христо Ботев“ гр. Девин, който събра 1008 точки. Трети в надпреварата останаха учениците от СУ „Христо Ботев“ с. Баните с 972 точки. На победителите бяха осигурени специални купи и медали, а всички участници в състезанието получиха награди.

Крайното класиране от областното състезание на Младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец“ е следното:
 
място отбор точки
1. ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ с. Момчиловци 1011
2. СУ „Христо Ботев“ гр. Девин 1008
3. СУ „Христо Ботев“ с. Баните 972
4. СУ „Антим Първи“ гр. Златоград 971
5. СУ „Димитър Благоев“ гр. Доспат 965
6. СУ „Отец Паисий“ гр. Мадан 908
7. ОУ „Христо Ботев“ с.Елховец 893
8. СУ „Васил Дечев“ гр. Чепеларе 490
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!