Menu
Вторник, 04 Юли 2017 18:14

Отборът на община Смолян победи тима на „Красин” и се класира първи на футболния турнир за работещи

Написана от
Отборът на община Смолян победи тима на „Красин” и се класира първи на футболния турнир за работещи снимка: община Смолян
Отборът на община Смолян спечели заслужено първенството с 5:3 във финалната среща с тима на „Красин ” на традиционния футболен турнир за работещи и служители, организиран от администрацията. Това е трета поредна победа за община Смолян. Футболният мач беше доста оспорван, а играчите дадоха всичко от себе си за победата, независимо от дъждовното време и хлъзгавия терен. Заслужени аплодисменти получиха Боян Георгиев, който отново е обявен за голмайстор на турнир и записа 14 гола в спортната си биография, както и вратарят Митко Мазаров. Независимо от контузията си, Мазара спаси много голови положения от отбора на „Красин”. Не случайно той получи индивидуална награда за най-добър вратар на турнира, която му се връчва за четвърта поредна година .
Зам.-кметът Марин Захариев и секретарят Момчил Николов наблюдаваха финалния мач и подкрепяха футболистите. Те поздравиха победителите и ги наградиха с купи и медали.
В турнира се изиграха 16 мача. В него участваха 8 отбора с общо 104 участника и над 600 души публика. Всички срещи се играха на Спортния комплекс до стария стадион в Смолян . Футболната надпревара стартира на 22 юни и продължи до днес /3 юли/, когато се играха финалните мачове.
Община Смолян, организатор на турнира, осигури озвучаване, медицинско осигуряване, вода за участниците и наградите на победителите: купи за първите три отбора, както медали за състезателите; награда за "Най- добър вратар" и "Голмайстор на турнира".
Събитието е включено в Спортния календар на Общината.
 
Пресцентър на община Смолян
 
Класиране:
1. Община Смолян
2. „ Красин”
3. „Асенов” ЕООД
Индивидуални награди
Най-добър вратар на турнира – Митко Мазаров, община Смолян
Голмайстор на турнира – Боян Георгиев , община Смолян
Отборът на РД ПБЗН получи купа за Феърплей
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!