Menu
Понеделник, 12 Юни 2017 17:33

Отборът на ОУ „Иван Вазов"-Смолян е републикански шампион по волейбол

Написана от
Отборът на ОУ „Иван Вазов"-Смолян е републикански шампион по волейбол снимка: община Смолян
Отборът на ОУ „Иван Вазов"-Смолян е републикански шампион по волейбол за момичета 5-7 клас. Волейболистките спечелиха финалните надпревари и напълно заслужено завоюваха златните медали от републиканското първенство, което се проведе в Смолян .   
На второ място са представителите на Видин, следвани от учениците на Русе и Пазарджик
Както вече информирахме от 8 до 11 юни  т.г. ,  Смолян беше домакин на финала на Републиканското ученическо първенство по волейбол за момичета 5-7 клас . Организатори бяха  Българската асоциация спорт за учащи - София, Община Смолян и  с финансовото съдействие на Министерството на образованието и науката и Министерството на младежта и спорта.
В състезанията  участваха 10 отбора от градовете: Велико Търново, Пазарджик, Варна, Русе, Видин, Божурище, Нова Загора, Кърджали, София и Смолян.
Срещите се проведоха в  Спортната зала.  
 
Пресцентър на община Смолян
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!