Отборът на ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Смолян се класира на първо място в национална викторина по безопасност на движението

Отборът на ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Смолян се класира на първо място в национална  викторина по безопасност на движението
Отборът на ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Смолян се класира на първо място в Националната ученическа викторина по безопасност на движението „Да запазим децата на пътя“ – общински кръг. Второ и трето място заеха съответно  ОУ „ Стою Шишков“ – Смолян и СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Смолян.

Целта на викторината е изграждане на умения и навици на учениците за действия в условия на пътното движение и формиране на култура за безопасно поведение на пътя.  Викторината се проведе  в три кръга и включваше решаване на тест-листовки, практическо задание – тест за установяване на повреда/неизправност на велосипед и нареждане  на пъзел с пътни знаци.
Проявата бе организирана от община Смолян, РУО – Смолян, СБА – Смолян с подкрепата на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР и домакинството на  СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ .
 
Пресцентър на община Смолян
 
КЛАСИРАНЕ:
1. ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ – Смолян
2. ОУ „ Стою Шишков“ – Смолян
3. СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Смолян.
4. ОУ „Никола Йонков Вапцаров“ – с. Широка лъка
5.ОУ „Юрий Гагарин“ – Смолян
6. ОУ„Св. Св. Кирил и Методий“ – с. Смилян
7. ОУ „Отец Паисий“ – Смолян
8. ОУ „Иван Вазов“ - Смолян
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре