Отборът на СУ "Христо Ботев" в Девин е победител в общинския кръг на ученическите игри по футбол

Отборът на СУ "Христо Ботев" в Девин е победител в общинския кръг на ученическите игри по футбол Отборът на СУ "Христо Ботев" в Девин е победител в общинския кръг на ученическите игри по футбол Отборът на СУ "Христо Ботев" в Девин е победител в общинския кръг на ученическите игри по футбол Отборът на СУ "Христо Ботев" в Девин е победител в общинския кръг на ученическите игри по футбол Отборът на СУ "Христо Ботев" в Девин е победител в общинския кръг на ученическите игри по футбол Отборът на СУ "Христо Ботев" в Девин е победител в общинския кръг на ученическите игри по футбол Отборът на СУ "Христо Ботев" в Девин е победител в общинския кръг на ученическите игри по футбол
Тимът на СУ "Христо Ботев" в Девин е победител в общинския кръг на Ученически игри по футбол 2022/2023 г. Отборът воден от Петър Карагегов зае първото място в надпреварите за 5-7 клас. На второ място се класираха учениците от 
ОУ "Гео Милев " - с. Грохотно с ръководител Сейди Читак, а трети са възпитаниците на 
ОУ "Пейо Яворов" - с. Гьоврен, водени от Джамал Уруков, информира Лили Чаушева - главен експерт „Образование и култура” в Община Девин. 
 
Турнирът се проведе на стадиона в Девин, като началото му бе дадено от кмета на общината Здравко Иванов и зам. - кметът инж. Николай Юруков. 
Отборите бяха отличени с купи, грамоти и футболни топки. 
Кадир Иванов от Гьоврен грабна приза за "Най-добър реализатор". 
 
Участниците бяха наградени от Капка Бешева - Рахнева, началник отдел "Хуманитарни дейности и програми по заетост", в Община Девин. 
 
Организатори на общинския кръг от ученическите игри са Община Девин и Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре