Отлагат всички футболни срещи, администрирани от Зоналният съвет в Пловдив, заради COVID – 19

Отлагат всички футболни срещи, администрирани от Зоналният съвет в Пловдив, заради COVID – 19

Всички администрирани от Зоналния съвет на Българския футболен съюз -  Пловдив, срещи се отлагат до второ нареждане. Това съобщават днес, от пресцентъра на футболната централа. Отлагането е във връзка с обстановката в страната и решенията на министъра на здравеопазването, относно положителните проби на пациенти от страната с коронавирус.

Отлагането на първенствата важи за мачовете в Трета лига - Югоизточна група, "А" и "Б" областните групи за мъже, зоналните групи за деца и юноши, областните групи за деца и юноши, групите във Футбол 5, Футбол 7 и Футбол 9, женския футбол, срещите по футзал, ученическите първенства и др., става ясно още от решението на Антон Попов, зам.-изпълнителен директор на БФС, което е взето съобразно заповедта на министъра на здравеопазването.

След отпадане на забраната за провеждане на футболни срещи, първенствата ще продължат според предварително обявените програми, а отложените кръгове ще се изиграят след последните по програма кръгове или за тях ще се търсят допълнителни възможности за вмъкване в предварително обявените програми.

Отлагането на срещите е до второ нареждане.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре