Menu
Сряда, 01 Март 2017 11:23

Отлични са условията за ски в Пампорово

Написана от
Отлични са условията за ски в Пампорово, съобщиха от Планинската спасителна служба. Достатъчно сняг, обработени писти и пролетно слънчево време предлага курортът в първия ден на март. Температурата в ски зоната е 9 градуса.
Пампорово ще отбележи 3 март с масово ски спускане с трибагреници и носии от вр. Снежанка. Инициаторите на спускането канят всички родолюбиви българи и любители на зимните спортове да се включат в празничното шествие по пистите в курорта.
Скиори и сноубордисти, облечени в народни носии ще поведат колоната, носейки българския флаг с впечатляващи размери. Спускането ще тръгне в 11.40 ч. от кулата "Снежанка" и ще премине по писта щ6 до плаца "Студенец". След изпълнение на българския химн, на ски плаца ще се извие хоро под акомпанимента на родопски гайди, предаде БТА.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!