Menu
Вторник, 30 Януари 2018 16:36

Отлични са условията за ски в Пампорово

Публикувана от Прочетена 2893 пъти
Снимката е илюстративна Снимката е илюстративна

Отлични са условията за ски в Пампорово, информират от Планинската спасителна служба. Отворени са 11 писти в ски зоната, времето е слънчево. Хотелите в курорта са около 90 процента пълни, според информация от "Пампорово" АД.

Турски, английски, ирландски туристи преобладават сред чуждестранните клиенти в курорта в края на януари. Засиленото присъствие на турски групи продължава до 3 февруари до края на ваканцията в южната ни съседка.

Високата заетост на местата в хотелите в Пампорово се очаква да се запази и през февруари, а в началото на месеца ски зоната посреща и повече български туристи в дните на срочната ваканция, предаде БТА.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!