Menu
Вторник, 11 Декември 2018 16:49

Отлични са условията за ски в Пампорово

Публикувана от Прочетена 1327 пъти
Условията за ски в Пампорово са отлични, информират от Планинската спасителна служба. Четири писти са отворени, на разположение на скиорите и сноубордистите са трасетата "Снежанка" - 6, 10, 11 и 14. Цената на дневната лифткарта се запазва промоционална до 21 декември - 37 лв. 
 
Оръдията за изкуствен сняг продължават да заснежават и останалите трасета в скизоната, така че поетапно ще бъдат отваряни и другите писти. 
 
Нова колцентър система ще функционира от този скисезон в Пампорово. Системата ще дава автоматизирана информация за различни дейности на територията на курорта, както и данни за състоянието на пистите и скизоната, метеорологичните условия и др. Откритият през лятото туристически център в курорта ще работи и през зимния период, като през скисезона също ще се предлага гарантирана седмична програма. 
 
Панорамната площадка "Перелик" в скизоната ще дава възможност на туристите да снимат неповторими пейзажи и гледки от планината. Открива се и нов детски център на три етажа в района на бившата автогара, предназначен за посетители от четири- до 16-годишна възраст, предаде БТА.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!