Menu
Понеделник, 06 Август 2018 16:08

Отлични са условията за туризъм в Пампорово

Публикувана от Прочетена 730 пъти

Условията за туризъм, пешеходни и вело преходи в Пампорово са отлични, съобщиха от Туристическия информационен център. Отворени са 16 трасета от Велопарк Пампорово- Мечи чал, обслужвани от 3 лифта в курорта. Красива панорамна гледка се открива от лифта от вр. Снежанка до Смолянски езера, препоръчват от центъра.

Понеделник е ден за джип сафари "Чаирските езера" в седмичната лятна програма в Пампорово. Екскурзията се организира всеки понеделник с осигурен транспорт в посока Триградско ждрело и с. Гьоврен.

Сафарито продължава с високопроходими джипове, с които се стига до местността "Чаирски езера". Графикът на маршрутите и развлеченията за летните туристи в Пампорово предвижда за утре разходка с лодка в пещерата "Голубовица" с водач спелеолог. 

Новооткритият Туристическия център ориентира летовниците за възможностите за спорт и активна почивка в Пампорово- планинско колоездене, плуване, конна езда, пешеходен туризъм, тенис, футбол, риболов, алпийски маршрути и др. , предаде БТА.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!