Menu
Понеделник, 30 Април 2018 12:44

Отлично представяне на джудистите от Неделино на международен турнир в Пловдив

Публикувана от Прочетена 1575 пъти

На 27, 28 и 29 април 2018г. се проведе международен турнир „Гладиатор“ – гр. Пловдив, в който взеха участие и състезателите от СК „ДЖУДО“ – гр. Неделино. В турнира участваха състезатели от Република Гърция, Република Турция, Република Македония, Република Сърбия и над 700 от цяла България.
Община Неделино отново има повод за гордост!

Със златен медал в категория до 40 кг., възраст „Момичета“ бе удостоена Неда Симеонова.
Сребърни медали грабнаха: Деница Симеонова в категория до 44 кг., възраст „Момичета“ , Ема Борисова и Силвия Дамянова в категория до 32 кг., възраст „Момичета“.

В категория до 57 кг., възраст „Жени“ сребърен медал грабна Симона Макакова.

Община Неделино отново бе представена по достоен начин благодарение на безрезервната подкрепа от страна на кмета Боян Кехайов, за който развитието на младите жители на града винаги е било приоритет.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!