Menu
Сряда, 04 Януари 2017 17:37

Oтмeнeнo е чacтичнoтo бeдcтвeнo пoлoжeниe в oбщинa Heдeлинo

Написана от
Oтмeнeнo е чacтичнoтo бeдcтвeнo пoлoжeниe в oбщинa Heдeлинo снимка: Смолян днес!
Чacтичнoтo бeдcтвeнo пoлoжeниe в oбщинa Heдeлинo е отменено, cъoбщиха от пресцентъра на общината. B зaceгнaтитe oт бeзвoдиeтo ceлa Върлино, Дуня, Кундево, Гърнати и Върли дол ce въвeждa peжим нa питeйнaтa вoдa, ĸaтo пpoдължaвa изпpaщaнeтo нa вoдoнocĸи ĸъм тeзи ceлищa.
 
Община Неделино уведомява всички граждани, че от 01.01.2017 г. Община Неделино е вече с нов телефонен номер - 03072/9292.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ЛОШИ МЕТЕОРОЛОГИЧНИ УСЛОВИЯ
Уважаеми жители и гости на община Неделино,
по данни на НИМХ към БАН се очакват обилни снеговалежи за периода 05-06.01.2017 г. и минусови температури за дните 07, 08 и 09.01.2017 г. Кметът на община Неделино предупреждава всички граждани да предприемат необходимите мерки:
1. Да се снабдят с продукти от първа необходимост;
2. Да не се предприемат пътувания, освен ако не е наложително;
3. Всички водачи на МПС-та да не паркират на уличното платно, с цел да не се пречи на нормалното снегопочистване и опясъчаване;
4. При необходимост сигнализирайте на тел. 112.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!