Menu
Петък, 13 Юли 2018 17:47

Отново сигнал за змия, гнездо на стършели, наводнено помещение и опасно надвиснали дървета в Смолянско

Публикувана от Прочетена 976 пъти

На 12.07.2018 год., в 08:45 ч. е получен сигнал за оказване съдействие на граждани по повод опасно надвиснали дървета на ул. „ Средногорец“ в гр.Смолян. Предполагаема причина за инцидента е природни явления. Произшествието е посетено и опасно надвисналите дървета са отстранени от екип на РСПБЗН-Смолян.
На 12.07.2018 год., в 08:25 ч. е получен сигнал за оказване съдействие на граждани по повод гнездо на стършели в местността „ Свети Екатерина“, землище на гр.Златоград. Произшествието е посетено и гнездото от стършели е третирано с препарат от екип на РСПБЗН-Златоград.
На 12.07.2018 год., в 15:30 ч. е получен сигнал за оказване съдействие на граждани по повод змия в двора на къща, намираща се на ул.“Васил Райдовски“ в гр.Смолян, собственост на 65-годишна жена. Произшествието е посетено и змията е отстранена от двора от екип на РСПБЗН-Смолян.
На 12.07.2018 год., в 21:20 ч. е получен сигнал за техническа помощ по повод наводнена изба в къщата на 38-годишна жена от с.Грохотно, общ. Девин. Предполагаемата причина е техническа неизправност - запушена канализация. Произшествието е посетено и отводняването е извършено от екип на РСПБЗН-Девин.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!